Tervetuloa Koillis-Pirkan Kiekon Internet-sivuille!


________________________________________________________________________

KPK noudattaa Jääkiekkoliiton,  Pirkamaan sairaanhoitopiirin ja Mänttä-Vilppulan kaupungin/ Jääareenan antamia ohjeistuksia Covid-19 suhteen.

___________________________________________________________________

                                                        TIEDOTE    20.10.2021

Viime viikonlopun aikana lajimme parissa ilmenneiden tapahtumien vuoksi Koillis-Pirkan Kiekko ry haluaa muistuttaa omaa seuraväkeään, yleisöä ja kaikkia lajin parissa toimivia seuraavasta:

Koillis-Pirkan Kiekko ry suhtautuu erittäin vakavasti  kaikenlaiseen syrjintään, rasismiin ja kiusaamiseen. Näiden suhteen  on voimassa täysin nolla toleranssi ja kaikkeen epäoikeudenmukaiseen käytökseen tullaan puuttumaan välittömästi.  Koillis-Pirkan Kiekko ry on sitoutunut Jääkiekkoliiton Kunnioita peliä-ohjelmaan, jonka keskeisenä teemana on lajin kaikkien toimijoiden välinen kunnioitus.  Seuran pelikirjassa todetaan: ”Jokaisella toimintaan osallistuvalla on oikeus odottaa, että häntä kohdellaan yksilöllisesti ja kunnioittavasti yhteisön tasa-arvoisena jäsenenä ja jokaisen toimintaan osallistuvan odotetaan toimivan muita kunnioittavana yhteisön jäsenenä.”

Koillis-Pirkan Kiekko ry on mukana myös väestöliiton ja suomalaisen urheilun Et ole yksin- kampanjassa; ”Urheiluharrastuksen on oltava turvallista ja kaikkien on voitava nauttia harrastamisesta ilman pelkoa.”

Seuran johtokunta ja valmennuspäällikkö, joka toimii lähellä pelaajia ja heidän kanssaan toimivia aikuisia, ovat käytettävissä, jos havaitset epäasiallista käytöstä. Nähdään hallilla!

 

Koillis-Pirkan Kiekko ry. johtokunta

_______________________________________________________________________________

         

  Tiedote 5.12.2019

Koillis-Pirkan Kiekko ry on sitoutunut Väestöliiton Et ole yksin-hankkeeseen. Väestöliiton ja suoma- laisen urheilun yhteishankkeessa edistetään jokaisen oikeutta nauttia urheilusta turvallisesti sekä tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti. https://etoleyksin.fi/

Koillis-Pirkan Kiekko ry tuomitsee kaiken seksuaalisen hyväksikäytön ja häirinnän, epäasiallisen käy- töksen, kiusaamisen, rasismin ja kaikenlaisen syrjinnän ja suhtautuu niihin äärimmäisellä vakavuu- della. Jokaisella pelaajalla ja toimihenkilöllä tulee olla oikeus harrastaa lajia turvallisesti ja tasa-ar- voisesti. Turvallisuus ja tasa-arvoisuus lähtee joukkueen toiminnassa niin peleissä, harjoituksissa, seuran tapahtumissa sekä kaikissa lajitapahtumissa. Jokainen pelaaja ja toimihenkilö on myös seu- ran edustaja muussa elämässä ja vastuussa omasta käytöksestään.

Sitoutumalla Et ole yksin-hankkeeseen Koillis-Pirkan Kiekon johtokunta on päättänyt noudattaa hankkeen toimintaohjeita epäasiallisen käytöksen tapausten käsittelyyn. Tapausten ilmoitus teh- dään seuran toiminnanjohtajalle ja/tai seuran johtokunnan puheenjohtajalle. Seuran toiminnan- johtaja ja johtokunnan puheenjohtaja käsittelevät tapausta yhdessä ja tarvittaessa ottavat mukaan kolmannen neutraalin henkilön seurasta tai Jääkiekkoliitosta.

Johtokunta edellyttää että jokaisen joukkueen toimihenkilöt käyvät tämän ensin yhdessä läpi jonka jälkeen toimihenkilöt käyvät asian läpi joukkueen kanssa ikäluokan edellyttämällä tavalla. Asian kä- sittely joukkueen kanssa raportoidaan seuran toiminnanjohtajalle. Toimihenkilöt varmistavat Et ole yksin-hankkeen arvojen toteutumisen joukkueissaan.

Koillis-Pirkan Kiekko ry:n johtokunta


—————————————————-


Et ole yksin on Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishanke, jonka päämääränä on ennaltaehkäistä ja vähentää kiusaamista, seksuaalisen häirinnän ja kaikenlaisen väkivallan kokemuksia urheilussa. Autamme häirinnän, väkivallan tai kiusaamisen kohteeksi joutunutta ja hänen läheisiään.

Tästä lisätietoa: 

www.etoleyksin.fi


VilleGalle spiikkasi Kunnioita Peliä -valan ja huuhdahduksia toimitsijoiden avuksi

Linkistä löytyy valmiit aineistot ja kuulutusohjeet: www.kunnioitapelia.fi


21.12.2018 pelattu Hyväntekeväisyys-ottelu Miinanhelman päiväkodin lasten hyväksi  :-)ONNEA SUOMI 100v.   6.12.2017!!!

KPK:n juniorit vastasivat SaiPan junioreiden haasteeseen sytyttämällä kynttilät sankarihaudoille:

Mäntässä:Vilppulassa
----

LKK.G1.G2